Logo Havezate

Subtropisch zwembad

Onbeperkt waterplezier bij Marveld!

Combineer uw verblijf in hotel Havezate Marveld met een bezoek aan subtropisch zwemparadijs Marveld. Kom avontuurlijk zwemmen en ontdek de uitdagende glijbanen van het overdekte zwembad. Een bezoek aan het zwembad is voor hotelgasten volledig kosteloos met uw entreebandje.

Openingstijden glijbanen en wildwaterbaan

De glijbanen en de Wild River zijn dagelijks geopend van 11:00 – 20:00 uur.

Kenmerkende waterattracties

  • 10 Waterglijbanen
  • Wildwaterbaan: Wild River
  • Spacebowl
  • Spraypark
  • Whirlpool
  • Baby- en peuterbad

Avontuurlijk zwemmen.

Bij een overnachting in ApartHotel Havezate Marveld mag een bezoek aan het subtropische zwembad van het naastgelegen vakantiepark Marveld Recreatie niet ontbreken. Van de stoere bandenglijbaan Crazy Cone tot de wildwaterbaan Wild River: een belevenis voor jong en oud! Ook aan de allerkleinsten is gedacht; zij kunnen spelen en glijden in het peuterbad.

Zwembad met veel glijbanen

U kunt in het subtropische zwembad van vakantiepark Marveld Recreatie lekker sportief baantjes trekken in het wedstrijdbad, ontspannen in de hotwhirlpool of genieten in de sauna’s. Voor de kinderen is er in het subtropische zwembad een peuter- en kleuterbad. De waaghalzen zijn helemaal in hun element met de diverse glijbanen, met onder andere de Crazy Cone. De Crazy Cone is een glijbaan van circa 75 met magic-light effecten tijdens de afdaling. Deze super sensatie legt u af in een 1-persoons band. Hotelgasten van Havezate Marveld hebben gratis toegang tot het subtropisch zwembad, genoeg reden voor een bezoek!