Logo Havezate

Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek staat bekend om zijn mooie en vooral rustige natuurgebieden. De combinatie van de mooie natuur, de vriendelijke mensen en de authentieke steden zorgt ervoor dat u de Achterhoek niet zult vergeten!

Tips voor uitjes in de buurt:

– Openluchtmuseum Erve Kots (5km)
– Kaasboerderij Weenink in Lievelde (5km)
– Klimbos in Ruurlo (15km)
– Escaperoom Groenlo (1,5 km)
– Winkelen in Arnhem, Doetinchem, Enschede of net over de grens in Bocholt

Kids
– Megapret in Lievelde, binnen- en buiten spelen (5 km)
– Hof van Eckberge, binnen- en buiten spelen in Eibergen (9km)
– Avonturenpark Sevink Molen in Winterswijk-Meddo (10km)
– Dierentuin Burgers Zoo in Arnhem (60km)
-Wildpark Anholter Schweiz in Isselburg dld (33km)

Havezate Marveld is gelegen in de prachtige Achterhoek, in het oosten van Nederland. Het is altijd optimaal genieten, op welk gebied dan ook. Het is niet voor niets ’Je komt op verhaal in de Achterhoek’. Wij verwelkomen u graag in ons ApartHotel Havezate Marveld om dit zelf te ervaren.

Havezate Marveld ligt in de Achterhoek, net buiten de stadsgrachten van Vestingstad Groenlo met zijn rijke geschiedenis uit de Tachtigjarige Oorlog. In de stad en het stadsmuseum is nog veel te zien uit deze tijd van stedendwinger Frederik Hendrik. Stadswallen, resten van stadsmuren, kanonnen en eens per twee jaar een groot opgezette Slagnabootsing met honderden reïnactors die u terugbrengen naar 1627: ’De slag om Grolle’. U kunt Groenlo en de omgeving van Marveld Recreatie eenvoudig verkennen met de Groenlo Vestingstad Express.

De omgeving van Havezate Marveld heeft alles in huis om uw vakantie compleet te maken. Of u nu houdt van wandelen, fietsen, shoppen, kunst kijken of uit eten gaan.